Skip to content

AlphaCloud
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 06:38:56
JSON

NIPT: M37905201J
Administrator: Jonela Elezi
Objekti i Veprimtarisë: Krijim dhe zhvillim programesh kompjuterike.Projektim dhe implementim rrjetash kompjuterike.Instalim,konfigurim Data Center (Qendra te dhenash kompjuterike).Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice programesh,kompjutera,pajisje te nevojshme per rrjetat e kompjuterave dhe komponenteve te tjere elektronike.Trasmetim te dhenash kompjuterike,sherbime interneti,hostime,server mail,WebDesign,sherbime teknike dhe suport per sisteme software dhe ahrdware.Dizenjim dhe zhvillim te aplikacioneve per telefona celulare smart,social media,marketing,administrim dhe menaxhim te rrjeteve sociale,asistence,konsulence dhe trajnime mbi teknologjine e informacionit,zhvillime software,ndermjetesim,studime tregu,statistika,shkrime teknike.Projektim dhe zbatim te punimeve,instalimeve te rrjeteve elektrike,telefonike,radiotelefonike-citofoni,sistem alarmi televizive.Sistemeve te furnizimit ne godina civileindustriale-bujqesore-turistike-shoqerore.Asistence teknike,projektim,zbatim te projekteve elektrike,hidraulike,kondicionimi,sistem vezhgimi CCTV,HVAC.Projektim,instalim dhe ndertim i impianteve energjitike nga burime te rinovueshme nga dielli,era,uji etj.Sherbime dhe materiale pastrimi.Sherbime dhe materiale gjelberimi.Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice te materialeve kancelarike.Konsulenca,projektime,realizime,riparime ndertimore te te gjitha kategorive.Veprimtari ne fushen e udhetimeve,turistike,turizmit,hotelerise,bar-kafe,restorant etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AlphaCloud
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/05/2023
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.6,Rruga Avni Rustemi,Pallati Nr.11,Shk Nr.1,Ap Nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja