Skip to content

A-Rekordi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 11:54:22
JSON

NIPT: M38612501J
Administrator: Albert Leku
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ndertimit si ndertim te ndertesave dhe komplekseve banuese. Shit-blerje te pasurive te paluajtshme si toka, shtepi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: A-Rekordi
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/12/2023
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Njësia administrative Shënkoll, Rruga Shenkoll, zona kadastrale nr. 3559, numer pasurie 43/12

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 12.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani