Skip to content

“ZÜMRÜDÜ ANKA CONSULTANCY AND BEAUTY CENTER”
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 11:36:06
JSON

NIPT: M41308021U
Administrator: ISA YALÇIN
Objekti i Veprimtarisë: • Kryerjen dhe zhvillimin e te gjitha veprimtarive dhe akteve qe lejon legjislacioni edhe aktet nenligjore ne fuqi, ne fusha te ndryshme te Konsulences ,Sherbimeve,Trajnimeve, Certifikimit , te Parukerise ,Bukurise, Trajtimeve te Trupit te Njeriut, per meshkuj dhe femra, te dhenie marrje me qera re Automjeteve, te shitje-blerje-dhenie me qera te pronave ne fushen e imobiliares ...., etj., si brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise ashtu edhe ne territorin Nderkombetar. • Gjithashtu, ushtrimi i cdo lloj operacioni tjeter legal qe mund te jete e nevojshme per Shoqerine.
Emërtime të tjera Tregtare: “ZÜMRÜDÜ ANKA CONSULTANCY AND BEAUTY CENTER”
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Dajt ,Godina No.2/6 ,Shkalla No 4 ,Qesarak, Dajt.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 01.03.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani