Skip to content

ALTAIR3
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-04 08:29:34
JSON

NIPT: M41309030B
Administrator: Giuseppe Porfido
Objekti i Veprimtarisë: Tregti e Software dhe hardware, shitja e licencave software dhe pjeseve kompjuterike online.
Emërtime të tjera Tregtare: ALTAIR3
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/01/2024
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 60 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rrg. Barikadave, Godina 8, Hyrja 1, Ap. 8, Nr. Pasurie 10/139+1-8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.03.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 04.03.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani