Skip to content

S.D.N
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 15:03:38
JSON

NIPT: M41309034K
Administrator: Theodhor Ymeri
Objekti i Veprimtarisë: Importimin-Eksportimin dhe shitjen brenda vendit te lendes se pare ushqimore per kafshet, importimin-eksportimin dhe shitjen brenda vendit te produkteve bujqesore dhe blegtorale, aktivitete ne fushen e ndertimit, aktivitete turistike etj
Emërtime të tjera Tregtare: S.D.N Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/01/2024
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Bregu Lumit, zona kadastrale 8320, nr pasurie 3/1444, magazine. Automjet me targe AB645MM

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani