Skip to content

DCB ADVISORS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 13:58:01
JSON

NIPT: M41309038T
Administrator: Andrea Totolo
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te konsulences ne funksion te zhvillimit te kapaciteteve mbrojtese; Trajnim dhe konsulence ne sigurine publike dhe private; Sherbime te ndermjetesimit tregetar; Pjesemarrje ne tendera publike dhe private lidhur me ofrimin e sherbimeve te lart permendura; Cdo aktivitet tjeter qe lidhet direkt ose indrekt me aktivitetin e shogerise dhe qe i sherben permbushjes se objektivave te vete aktivitetit.
Emërtime të tjera Tregtare: DCB ADVISORS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/01/2024
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr: Faik Konica, pallati 6, shkalla 1, ap.8/3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 01.03.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani