Skip to content

Siplex Outsourcing sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 13:39:49
JSON

NIPT: M41309040I
Administrator: Klodian Xheka
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i shoqërisë përfshin çdo veprimtari të lejuar nga ligji ose pjesemrrjen në çdo veprimtari apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuara e krijuar në bazë të legjislacionit Shqiptar. Më konkretisht por pa u kufizuar në to shoqëria ka për objekt :Promovimin e produkte per te trete. Promovimin e ofertave per te trete. Marketimin e faqeve web me ane te kanaleve te ndryshme te marketingut. Prezantimin e produkteve te kompanive te treta klienteve te rinj. 3- Si dhe çdo aktivitet shërbimi te parashikuara nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: Siplex Outsourcing
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/01/2024
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Tish Dahija, Kompleksi kika 2, Shkalla 8, Kati 1, Kodi postal 1005, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani