Skip to content

ALBANIA REFINERY & JEWELLERY PRODUCTION (ish "ALBANIA REFINERY")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-08 08:57:54
JSON

NIPT: M41324504C
Administrator: Arsen Dakoli
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport. Përpunim, rafinim të metaleve të çmuar, AG,AU,PT,PD,RH,IR,Etj. Blerje - shitje të metaleve skrap te çmuar, AG,AU,PT,PD,RH,IR etj. Blerje - shitje të metaleve të pastër të çmuar, AG,AU,PT,PD,RH,IR etj. Prodhim, montim, përpunim të bizhuterive me dhe pa gurë të çmuar, varseve të qafës, byzylykëve, unazave, medalioneve etj, të të gjthave formave që përmbajnë metale të çmuar, argjend, flori, platin, palladium, rodium. Blerje - shitje të lingotave të metaleve të çmuar,AG,AU,PT,PD,Rh,IR,etj. Prodhim, përpunim të lingotave të metaleve të çmuar, argjend, flori, platin, palladium të të gjitha madhësive dhe formave. Blejre - shitje të të gjitha llojeve të monedhave të floririt dhe argjendit etj. Blerje - shitje, përpunim, prodhim të monedhave artistike që përmbajnë metale të çmuar si AU, PD, AG, PT, RH, IR. Blerje - shitje të të gjitha llojeve të gurëve të çmuar. Blerje - shitje të të gjtha llojeve të bizhuterive që përmbajnë metale dhe gurë të çmuar, AG,AU,PT,PD,Rh, Diamant, Rubin, Zafir etj. Blerje - shitje të orëve të dorës, xhepit, të të gjitha llojeve. Blerje - shitje të objekteve historike, monedha, medalione, statuja etj, që përmbajnë ose jo metale të çmuar. Blerje - shitje, përpunim, riciklim i marmitave katalitike, qeramikës, sensorve etj, që përmbajnë metale të çmuar. Blerje - shitje, përpunim i aparaturave elektike dhe elektronike, qarqeve elektrike dhe elektronike, skedave elektrike dhe elektronike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIA REFINERY & JEWELLERY PRODUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/01/2024
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres Katund i RI, Bisht Kamez, Zone Kadastrale 1198, Objekt me Nr.Pasurie nr.59/14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2024
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli