LAB FOOD CONSULTING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-10-18 07:45:12
JSON
NIPT: | M41508004N |
---|---|
Administrator: | Ledio Baze |
Objekti i Veprimtarisë: | Konsulncë në fushën e sigurisë ushqimore .Hartimi,mirëmbajtja e dokumentacionit në lidhje me sistemin e vetëkontrollit HACCP, krijimi I sistemit të gjurmueshmërisë ,formulim etikete ushqimore,konsulencë në aplikimet për liçensim,konsulencë për lejet higjeno sanitare,konsulencë në lidhje me paketën higjenike,,konsulencë për proçedurat e import – exportit,ku përfshihet dhe certifikata e sistemit Trace.Konsulencë për ankimimin e masave administrative,konsulencë mbi trajnimin e stafit në lidhje me sigurinë ushqimore Mbeshtetje teknike në industrinë ushqimore.Çdo aktivitet tjetër I lejuar në legjislacionin shqipëtarë. |
Emërtime të tjera Tregtare: | LAB FOOD CONSULTING |
Forma ligjore: | Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K |
Viti i Themelimit: | 07/03/2024 |
Rrethi: | Tiranë |
Shteti ku vepron: | Shqipëri |
Origjina e Kapitalit: | Shqipëri |
Kapitali Themeltar(Lekë): | 100 000,00 |
Numri i pjesëve: | 2 |
Lloji i pronësisë: | Private |
Nr. i administratorëve: | 1 |
Femër/Mashkull: | Mashkull |
Statusi: | Aktiv |
Leje/Licensa: |
-
|
Ndryshime | |
Adresa: |
Seli/Zyra Qendrore: |
Akte. Tjetërsim Kapitali: |
→ Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.09.2024 → Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise |
Dokumenta Financiare: |