Skip to content

LAB FOOD CONSULTING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-10-18 07:45:12
JSON

NIPT: M41508004N
Administrator: Ledio Baze
Objekti i Veprimtarisë: Konsulncë në fushën e sigurisë ushqimore .Hartimi,mirëmbajtja e dokumentacionit në lidhje me sistemin e vetëkontrollit HACCP, krijimi I sistemit të gjurmueshmërisë ,formulim etikete ushqimore,konsulencë në aplikimet për liçensim,konsulencë për lejet higjeno sanitare,konsulencë në lidhje me paketën higjenike,,konsulencë për proçedurat e import – exportit,ku përfshihet dhe certifikata e sistemit Trace.Konsulencë për ankimimin e masave administrative,konsulencë mbi trajnimin e stafit në lidhje me sigurinë ushqimore Mbeshtetje teknike në industrinë ushqimore.Çdo aktivitet tjetër I lejuar në legjislacionin shqipëtarë.
Emërtime të tjera Tregtare: LAB FOOD CONSULTING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/03/2024
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kashar – Tirane Zona Kad. 3866 Pas.301/147, Astir - Tirane,Pall 17,Hyrja 1 Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.09.2024
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.H