Skip to content

M&M CARS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 14:43:30
JSON

NIPT: M43709202B
Administrator: Marjus Murati
Objekti i Veprimtarisë: Tregti dhe dhenie me qira te automjeteve. Sherbime ndermjetesimi.
Emërtime të tjera Tregtare: M&M CARS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/01/2024
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Fushe Kruje, Rinas, Rruga e Aeroportit, Zona Kadastrale 3183, Numer pasurie 50/2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani