Skip to content

Wanderlust Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 14:51:26
JSON

NIPT: M46309003O
Administrator: Sadjan Maraska
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci Turistike dhe Tour Operator, organizimin e udhetimeve turistike, biznese, turne, pushime, sherbime per udhetime tokesore, ajrore, detare, rrezervime dhe pergatitje biletash,sherbime dhe pronotime hotelesh brenda dhe jashte vendi,sherbime transporti brenda dhe jashte vendi me taksi, autobus, mikrobus, sherbime informacioni ne lidhje direkte ose indirekte me objektin e shoqerise si dhe me objekte te ngjashme me to, te cilat nuk ndalohen nga legjislacioni shqiptar. Dhenia e makinave dhe mjeteve motorike me qera brenda dhe jashte territorit Shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: Wanderlust Albania shpk
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/12/2023
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Bulevardi Zogu I, Zona Kadastrale 8594, Nr Pasurise 1/109+1-5, Shkoder, 4001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 01.03.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani