Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1193

Shezai Aliaj

K96530203C
(Televizion kabllor lokal.Prodhimin, transmetimin dhe ritransmetimin e programeve dhe informacioneve te çdo lloji me ane te zerit,figures,sinjaleve te koduara,shkrimit te destinuara per publikun nepermjet valev)

Vlore ALL

Tauland Kurti

L33407203L
(Tv-kabllor)

Elbasan ALL

Gëzim Cake

L44113602F
(Tv kabllor)

Pogradec ALL

ARJAN XHANI

K39808290J
(Televizion.Prodhim,shperndarje,keshillime,trainime ne fushen e reklamave per individe,firma,institucione shteterore dhe jo shteterore.Asistenca te ndryshme ne fushen mediatike.Asistenca,keshillime,trajnime n)

Permet ALL

Engjëllushe Veliaj

K93307402R
(Televizion kabllor lokal)

Fier ALL

Aqif Haveriku

L02716804M
(Bar-kafe)

Kavajë ALL

ARBEN CAKA

K37507060E
(Televizion lokal.)

Erseke ALL

Gjergj Gega

L08303302Q
(Shpërndarje interneti.)

Kurbin ALL

Thanas Kote

K34212007F
(Stacion televiziv privat "kristal")

Korçe ALL

SAJMIR NASUFI

K36308755H
(R.T.V.Sistem Kabllor.)

Diber ALL

SPIRO ZGURI

K63909809H
(Tregti, Bar Bufe, Hoteleri, punime ndertimi. Punime pllaka majolike, mermer granit.)

Sarandë ALL

RADIO TELEVIZION "ABC"

K34805001J
()

Korce ALL

Riza Jaho

K94014401O
(Televizion Kabllor.)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni