Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1829

Andrea Lumani

M37624001O
(Aktivitete ne fushen e Agrotunzmit, Bujtine, Bar - Restorant dhe veprimtari argetuese dhe turistike.)

Korçë ALL

Algert Mina

L87028801A
(Prodhim dhe tregtim te mobiljeve.)

Elbasan ALL

VILMA NUSHI

K61816006J
(Servis te te gjitha llojeve te celulareve te markes Nokia, shitje me pakice.)

Tirane ALL

Ilir Rrapaj

K87728801T
(Bar Restorant)

Fier ALL

Ilir Rrapaj

L53416405R
(Transporti me mjet i mallrave te ndryshem per te trete.Dhe Import -Eksport)

Fier ALL

Saimir Kadiu

M23802203V
(Punime te ndryshme ne fushen e ndertimit)

Kruje ALL

ELVIN GJUZI

L62917802N
(Bar kafe, stacion plazhi, lundrime turistike, sporte ujore, restorant, dhoma me qera)

Kavajë ALL

Albana Osmani

L62321021T
(Tregtim me pakice online.)

Tirane ALL

Albana Osmani

M02220005B
(Shpërndarje Libri.)

Tirane ALL

Emine Balliu

M02031023C
(Trajnime te mbrojtes fizike, trajnim marinar, edukim, konsulta,punesim, kurse te formimit profesional dhe ofrimi testeve nderkombetare te gjuheve te huaja ne Republiken e Shqiperise.)

Tirane ALL

Julian Preni

L22308025F
(Konsulence)

Tirane ALL

Sonila Qato

M01506032E
(Ofrimi i konsulencës ligjore, tek personat fizikë dhe juridikë, vendas apo të huaj, në lidhje me çështjet e pronësisë, legjislacionin mbi tregëtarët dhe shoqëritë tregëtare, organizatat jofitim)

Tirane ALL

Anisa Skëndaj.

M22226035I
(Aktivitete te keshillimit per biznes dhe keshilla te tjera per menaxhim, Aktivitete te familjeve si punedhenes te personelit shtepiak.)

Tiranë ALL

Bledar Leka.

M11327023N
(Konsulence ne fushen e turizmit, mjedisit, marketingut dhe teknologjise se informacionit. Sherbime marketingu dhe komunikimi si: dizenjime grafike; ilustrime; video; fushata komunikimi, etj. Ndertim faqesh w)

Tiranë ALL

Mira Topçiu

M22325027P
(Konsulence per biznesin dhe financiare, inovacion, dixhitalizim, promovim dhe turizem. Printim dhe design.)

Tiranë ALL

Erinda Xhaferraj.

M31528027M
(Konsulence Finaciare, Strukturimi dhe Dixhitalizimi.)

Tiranë ALL

Genti Dodbiba.

L11824005O
(Hotel, Bar-Restorant.)

Tiranë 98599 ALL

Dhurata Thanasi.

L61501022A
(Tregtim me pakice te produkteve ushqimore tipike Shqiptare.)

Tiranë ALL

Bujar Xhaferri.

L87106201R
(Hotel. Bar & Restorant, Stacion Plazhi në funksion të hotelit.)

Himarë ALL

Sabjan Kurtulaj.

L01926026C
(Punime rrugesh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni