Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:SH.A Koncesionare/PPP
Rezultate gjithsej: 24

AMBER SPORT

M21415036L
(Design, programatizim, menaxhim dhe/ose shfrytezim i faqeve te internetit (website).Design, programatizim, menaxhim i faqeve te internetit (website) te pershtatshme per telefona celulare ose pajisje smartpho)

Tirane ALL

"DKP"

M12416010B
(Sherbime makina me qira, shit-blerje autoveturash e aktivitete te tjera te ngjashme.)

Tirane ALL

RUBIX AGRO

M21518014A
(Import export dritherash te ndryshme si grure, miser, elb, soje, vajra ushqimor apo cdo lloj produkti apo nenprodukti te tyre. Import export produkte blegtoral si kafshe edhe ne industri perpunuese te indust)

Tirane ALL

Amina & Hera Leather

M24007201I
(Import – eksport te te gjitha llojeve te lëkures, lekure me kripe,wet blu , grexo dhe pikel.Perpunimin e lëkures me lenden e pare te sjelle nga porositesi)

Kruje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni