Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:ENERGYSOLUTION
Rezultate gjithsej: 1

"ENERGYSOLUTION"

K66311001I
(Studim, projektim, supervizion dhe ndertim i linjave elektrike per energjin elektrike dhe telekomunikacionit, nenstacionet elektrike te larta T.L/T.M, centrale dhe hidrocentrale. Studim dhe projektim te telekom)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni