Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:SINA 98
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SINA 98 ( shoqeria e perthithur "Kaltersia")

K01321001T
(Veprimtari në fushën e prodhimit dhe të tregtimit të materialeve të ndërtimit në shume kategori, gurë, gëlqere, ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore, instalime, asfaltime, kanalizime, r)

Tiranë 181109078 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni