Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:Union Distribucion Servis Albania
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

UNION DISTRIBUCION SERVIS ALBANIA (ish "UNION SIGURACIONE")

K11506007W
(Konsulence ne fushen e biznesit dhe administrimit, aktivitet marketingu, agjent komisionar apo perfaqsues per firmat e ndryshme te vendit dhe te huaja, si dhe te gjitha operacionet industriale, tregtare, fin)

Tiranë 60226395 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni