Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:3 POWER ENERGY GROUP INC
Rezultate gjithsej: 1

Shala Energy

K92118003C
(Objekti i aktivitetit të shoqërisë do të përfishijë ekskluzivisht (i) ndërtimin, operimin dhe tranferimin e kaskadës së hidrocentraleve në lumin Shala, tek Autoritetit Kontrakues, ku përfshihet finan)

Tiranë -2247269 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni