Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:4iG Albánia Korlátolt Felelössegü Társaság
Rezultate gjithsej: 1

ALBTELECOM (Perthithur nga “ONE ALBANIA”)

J61824053N
(Sherbimet e komunikimeve elektronike, te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi per komunikimet elektronike ne territorin e Republikes se Shqiperise, si dhe ne perputhje me percaktimet e licensave qe jepen p)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni