Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUCTION
Rezultate gjithsej: 1

ECO CLEANING

L81811019S
(Shërbim i pastrimit, grumbullimit, transportit dhe seleksionimit të mbetjeve urbane nëpërmjet ndërtimit të impiantit të diferencimit për Qytetin e Kamzës dhe transferimi te Autoriteti Kontraktor.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni