Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALKO-IMPEX-General Construction
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALKO-IMPEX General Construcion

K91326028I
(2670-Thyerja e gurit dhënja e formës dhe finicioni; 4521- Ndërtimi i lartë dhe ndërtimi i ulët; 4522-Ngritja dhe mbulimi i konstruksioneve të kulmeve; 4523-Ndërtimi i autostradave, rrugëve, aeroporteve)

Tiranë 14436799 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni