Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALTBERG DEVELOPMENTS LP
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

DURRES KURUM SHIPPING (Ish Kantieri Detar Durres)

J61811539M
(Riparim, ndertim dhe rindertim i njesive lundruese.Prodhim i pajisjeve te njesive lundruese.Ekporti i prodhimeve te saj.Ndertim i konstruksioneve te çelikut, drurit dhe materialeve plastike.Kryerja e tregtise )

Tiranë 24459471 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni