Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALVACIM LIMITED
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ANTEA CEMENT

K61914005R
((a).Te kryeje aktivitete te ndryshme ne fushen e prodhimit dhe perpunimit te materialeve te ndertimit si tulla, cimento apo çdo lloj materiali tjeter qe perdoret ne kete sektor; (b) Te ushtroje aktivitete t)

Tiranë 429242000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni