Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Adil Cani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GREEMED

K91329017I
(Tregti import-eksport me shumicë dhe pakicë të makinerive e pajisjeve, të artikujve të ndryshëm spitalor jo medikamente, të artikujve industriale, ushqimor, bujqësor, ndërtim e linja prodhimi.)

Tiranë 3994187 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni