Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Admir Kadeli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

IRIDIANI (Ish IRIDIANI &KADELI)

K48130550S
(Ne fushen e projektimit te ndertimeve;plan vendosje te objekteve te veçanta.Projektues konstruktor Zbatimit te punimeve te ndertimit; punime dheu, sistemime tarracime etj. Ndertime civile dhe ekonomike.Ndertim)

Lezhë 20985372 ALL

ECO MOTORS TRADE

L61313060U
(Objekti i veprimtarisë së shoqërisë në përputhje me legjisLaçionin tregtar aktual shqiptar do të jetë: import eksport, aktivitet në montimin e pajisjeve për uljen e ndotjes së mjedisit nga automjete)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni