Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Admir Koka
Rezultate gjithsej: 2

"DUSHI"

K47220404G
(Veprimtari në fushën e kërkimit, zbulimit, shfrytëzimit të vendburimeve të mineralit të kromit dhe mineraleve të dobishme në të gjithë territorin e vendit. Import-eksport dhe tregtim me shumicë e pa)

Bulqizë 51051 ALL

Central Air System

M22015032P
(Shitblerje Kondicionerësh, Sisteme Aspirimi, Punime Hidraulike, Projektim, Zbatim të sistemeve mekanike)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni