Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Adrijan Braculla
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ONE TELECOMMUNICATIONS (Ish TELEKOM ALBANIA, Ish ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION)

J61814094W
(Ndërtimin, zotërimin, operimin dhe ofrimin e rrjetit publik të telefonisë së lëvizshme të standartit GSM. Të ofrojë shërbimin e roamingut ndërkombëtar. Komunikimi bazë i telefonisë celulare në rr)

Tiranë 781835000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni