Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agim Elezi
Rezultate gjithsej: 1

RED DIAMOND & ZANOL

M02215004O
(Investim ne fushen energjitike, rehabilitim dhe operim per ndertimin e hidrocentraleve, kryerjen e veprimtarise ndertimore sipas legjislacionit shqiptar per ndertimin dhe rehabilitimin e hidrocentraleve , prodh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni