Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agim Kraja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

XHAST SHPK

K12512837I
(Tregti me pakice i karburanteve. Tregti me shumice dhe pakice te te gjitha artikujve industrial e ushqimor. Ndertime dhe projektime godinash civile e ekonomike, rikonstruksion, punime dheu, taracime, ndertim rr)

Kavajë 13477085 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni