Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agron Gjini
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ILMA

K21912001R
(Import eksport të mallrave industrial, makinerive, pajisjeve e impianteve të ndryshme, farmaceutik dhe stomatologjik, industrial, bujqësor, ushqimore etj. Zhvillimin e aktivitetit të turizmit, transportit. )

Tiranë 42311213 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni