Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agron Seseri
Rezultate gjithsej: 1

TALI ENERGY

L62031008K
(Veprimtari private në fushën e studimit, projektimit, supervizimit dhe ndërtimit të linjave elektrike mbitokësore ( ajrore ) dhe nëntokësore ( kabllore ) të TL/TM/TU. Ndërtimi i Linjave të Telekomunik)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni