Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albano Bego
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GEN - ALB FARMA

K62220004U
(Importim dhe shperndarje barnash, import-eksport i medikamenteve mjeksore. Tregetim me shumice e pakice, eksport-import i paisjeve dhe materialeve per perdorim mjeksor si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe )

Tiranë 12952025 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni