Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albert Metani
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

MILIFAR

J81426001I
(Tregtim te barnave veterinare si substancat farmakologjike, preparatet veterinare, bimet mjeksore qe perdoren ne veterinari, disa preparate te mjeksise humane qe perdoren ne veterinari. Tregtim te material eve )

Tiranë 17588826 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

M E T A N I

L11312046V
(Import-Eksport me shumicë e pakicë,tregtim të artikujve ushqimore për kafshët dhe konkretisht produkte bujqësore,blegtorale,bletari dhe gjithë aksesoret që lidhen me këtë aktivitet për ushqim kafs)

Tirane 5558170 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni