Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albert Zabeli
Rezultate gjithsej: 1

NEW OFFICE ALBANIA

K31328043J
(Tregtim dhe import-eksport kompjuterash, kanceleri, paisje zyrash,paisje elektrike, artikuj industriale, ushqimore, kozmetike etj.)

Tirane -1436967 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni