Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albert Zogo
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALSTEZO

J63208420N
(Shoqeria do te kryeje aktivitetin e meposhtem: Ndertim objektesh mbi tete kate.Autoshkolle per pergatitjen e te gjithe kategorive te drejtuesve te mjeteve motorrike, per te gjitha shkallet dhe kategorite, autos)

Fier 31282048 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni