Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aldi Llazi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LLAZO

K24218401K
(Prodhim dhe furnizim betoni dhe asfaltobetoni. Rikonstruksion dhe ndërtim objektesh civile, industriale dhe turistike. Ndërtim: rrugë, autostrada, tunele, ujësjellësa, gazsjellësa, mbrojtje lumore, detare)

Fier 12206050 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni