Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alfred Kasmi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

FREDI ELECTRONIC

K91803020F
(- Importi dhe tregtimi i te gjitha paisjeve elektronike, fonise, kamerave te surveimit, paisjeve elektro-shtepiake dhe materjaleve elektrike, ndriçime artistike, montimi dhe servisi i tyre. Import-eksport, tre)

Tiranë 13117207 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni