Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alush Hoxha
Rezultate gjithsej: 2

TEKSTILI BERAT

K72526001N
(Prodhim, tregtim tekstilesh pambuku, prodhim filli, batanie, etj)

Berat ALL

XH-S-ENERGJI

L72203117U
(Tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore dhe industriale. Punime druri e duralumin. Punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh.Ndertime civile dhe ekonomike, ndertime vepra arti rrugore )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni