Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Anastas Rrodhe
Rezultate gjithsej: 1

RRODHE - CONSTRUCTION ( ish "RRODHE - CONSTRUCION")

L43123001J
(Ndërtimi i objekteve të ndryshëm ekonomiko - civil. Prodhimi i materialeve inerte. Nxjerrje dhe përpunim guri dhe tregtimin e tij. Prodhimin dhe tregtimin e gëlqeres e granileve të ndryshëm. Punime dh)

Berat 288399 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni