Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Andrea Gjikondaj
Rezultate gjithsej: 1

ASI-2A CO (Ish A.S.I.)

K53002402C
(Ne fushen e ndertimit dhe projektimit; ndertime civile, industrial, turistike, bujqesore deri ne V kate dhe mbi V kate, restaurim i ndertesave monument kulture, punime restaurimi ne vepra arkeologjike, ndertime)

Fier 698270 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni