Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Andrea Zoto
Rezultate gjithsej: 1

HMK - Consulting

L57129604Q
(Projektime, mbikëqyrje dhe kolaudim i punimeve të ndërtimit. Studime në fushën e planifikimit urban. Shërbime ekspertize lidhur me Vlerësimin e ndikimit në mjedis. Shërbime konsulencë, marketingu dhe )

Korçë 778940 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni