Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Anila Llajo
Rezultate gjithsej: 1

terra - nova

L94106803S
(Mbjellja, rritja dhe përpunimi i të gjitha prodhimeve bujqësore që gjenden në territorin ku vepron shoqëria për të realizuar sasi më të mëdha prodhimi, për të hyrë në treg dhe për të arritur ç)

Sarandë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni