Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Anxhela Tulla
Rezultate gjithsej: 1

Tulla T Sh.p.k

K78514001L
(Ndërtimi i hidrocentraleve dhe çarjen e tyre me Koncesion, prodhimi i energjisë elektrike dhe tregtimi i saj në subjekte private e publike, shfrytëzimi i lendes drusore në këmbë, përpunimi dhe tregtimi)

Kolonjë -379226 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni