Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aqif Hoxha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALDOSCH - FARMA

K31503045V
(Tregtimin me shumicë dhe pakicë, import-eksport dhe shitje me shumicë të produkteve farmaceutike OTC, produkte bimore, kozmetike, produktet parafarmaceutike, produkte veterinare dhe materiale konsumi mjekë)

Tiranë 196591572 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni