Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arbëresha Marku
Rezultate gjithsej: 1

INTEROPTIK

L61314512N
(Import-eksport dhe tregtim syze optike dhe dielli, xhama syzesh optike dhe dielli, lente optike, pajisje ekzaminuese mjekësore, aksesorë të ndryshëm në fushën optike. import eksport dhe tregtim materiale )

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni