Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Bylykbashi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

CLUB MUZIKOR

K31617016M
(Perhapje te vlerave kulturore e artistike shqiptare si brenda e jashte vendit nepermjet transmetimit ne radio private. Te organizoj, menazhoj me persona fizik e juridik shqiptar dhe te huaj ne te gjitha fush)

Tiranë 11829808 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni