Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Dervishaj
Rezultate gjithsej: 2

ARAMERAS

J61901139K
(Ndertimin e objekteve, rikonstruksione dhe mirembajtje si dhe blerje shitje kembime qira sistemim dhe administrim te pasurive te palujtshme dhe si komplekse ndermarjesh industriale dhe tregtare duke perfshir)

Sarande ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

A V E CONSULTING

K81321002M
(Për punime dhe për vlerësim, projektim, mbikqyrje, kolaudim, për aktivitetet e poshtë shënuara. Ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksion dhe mirëmbajtje godinash civile dhe industriale, veshjeve )

Tiranë 41504111 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni