Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Kazazi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

A.E.K.SECURITY

K13001015A
(Kryerja e sherbimeve te kategorive(a+b), Ruajtja dhe sigurimi i objekteve publike e private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizike e juridike. Sigurimi dhe shoqerimi i vlerave monetare e sendeve te çmu)

Berat 4945636 ALL

KAZAZI GROUP

L93012002K
(Prodhimi dhe tregtimi i materialeve të ndërtimit. Prodhimi i produkteve të ndryshme tekstile me material porositësi nëpërmjet regjimit të përpunimit aktiv (fason).)

Berat ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni