Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Maloku
Rezultate gjithsej: 1

Jon Construction

M02202036J
(Ndertimin e ndertesave publike dhe private, pallateve, vilave, hoteleve, rrugeve, urave, tuneleve, mbikalimeve e nenkalimeve, autostradave, traseve hekurudhore, dhe te gjitha veprave te tjera madhore, ujesjelle)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni