Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Merizaj
Rezultate gjithsej: 1

ENVIROMENT SOLAR ENERGY

M31710024T
(1. Studim, projektim, zbatim, prodhim dhe tregtim i energjisë elektrike nga burime alternative si sistemet fotovoltaike, parqet e erës, termocentralet, biomasa etj. 2. Implementimi dhe menaxhimi i projekte)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni